MINIATURE BULL TERRIERS

 
From the House of Power
  

GESCHIEDENIS

 

Van kleins af aan al gek op honden begon mijn passie voor Powerdogs ruim 35 jaar geleden met mijn eerste eigen hond, Rambo een zwarte Dobermann reu.

 

Begin jaren '90 had ik samen met mijn ex-partner de Dobermanns Jens, Anica, Spike en de Cane Corso reu Bronco.

Later kwamen de Bull terriers, Sharky & Scully, gevolgd door American Staffordshire teef Funky.

Mede door mijn eigen hondenuitlaatservice Happy Dog kon ik doen wat ik het liefste deed, me bezig houden met honden.

Een heerlijke tijd met fantastische honden!

 

De stap van de standaard Bull terrier naar de mini, was voor mij eigenlijk een hele logische, een echte Bull terrier in een kleine verpakking, geweldig!

 Tijdens mijn zoektocht naar een mooi teefje bleek dit toen niet zo eenvoudig, maar gelukkig, gezocht en gevonden!

 

Mijn eerste mini was Bo, een prachtig wit teefje met een geweldig karaktertje en niet veel later kwam daar Ukkie bij, een heel klein teefje met een prachtig koppie en ook een fantastisch karaktertje, Bo & Ukkie werden de stammoeders van mijn mini's.

 

 Tijdens een hondenshow in Leiden, leerde ik Martin & Miranda van Misterybulls kennen, zij bleken het prachtige reutje Chef te hebben, helemaal weg was ik van deze kleine kanjer, ik had de stamvader van mijn mini's gevonden! 

Niet alleen werden er prachtige nakomelingen geboren uit deze combinaties, maar ook het begin van een jarenlange vriendschap.

 

Met heel veel liefde en plezier heb ik jarenlang het fokken, showen, heropvoeden & herplaatsen kunnen combineren, maar na de geboorte van mijn zoon werd deze 2 benige kanjer mijn grootste prioriteit en uiteindelijk heb ik besloten om alleen nog door te gaan met de mini's.